Proxectos impulsados

VII Edición

  • Untables Vanetta

    Unha liña de cremas para untar 100 % vexetais cun alto contido en proteínas e unha longa vida útil sen […]

  • Buy And Bye

    Unha plataforma dual que conecta consumidores e supermercados a través dunha aplicación de listas da compra e un sistema de […]

  • PHOENIXFOODS

    Desenvolve un sistema de bioconversión para residuos agroalimentarios empregando larvas de mosca soldado negra. O proceso xera fariña proteica para […]

  • CONSERVAS RUMBO NORTE

    Unha marca de conservas gallega que incorpora a tecnoloxía QR para conectar cada produto coa súa orixe, receitas, contido audiovisual […]

  • NPK & GAL

    Tecnoloxía para recuperar nutrientes (nitróxeno, fósforo e potasio) de augas residuais gandeiras e transformalos en fertilizantes recuperables. Axuda a reducir […]

  • LÉVEDO. Fermentando tradicións

    Proxecto para a produción de masa nai líquida e deshidratada elaborada con ingredientes gallegos como castañas e uvas. Combina a […]

  • Gali.eCO2

    A tecnoloxía de desinfección e esterilización baseada en CO2 supercrítico elimina os microorganismos sen comprometer a calidade dos alimentos nin […]

  • Agro4Data

    Unha plataforma tecnolóxica que proporciona predicións agrícolas personalizadas a través da intelixencia artificial. Sen necesidade de hardware propietario, permite anticipar […]

  • Troo4Food

    Desenvolvemento dun robot móbil accesible e adaptado ao contorno dunha fábrica de alimentos. Estará deseñado para operar en espazos estreitos […]

  • impul.sos

    Unha solución dixital que automatiza a recollida e análise de datos nas pemes do sector alimentario, permitíndolles centrarse en tarefas […]

  • Optimuu Nutrición

    Plataforma baseada en intelixencia artificial para a optimización preditiva da alimentación en granxas leiteiras. Recolle e interpreta datos de campo […]

  • TOLA Natural Energy Drinks​

    Unha nova bebida enerxética gallega que combina funcionalidade e sustentabilidade. Emprega ingredientes naturais como auga de manancial, extractos de froitas […]

  • INNOCOSTA

    Aposta pola posta en valor do peixe costeiro de Galicia mediante a liofilización. Esta técnica conserva as súas propiedades sen […]

  • FISHNET EXPO

    Fishnet é a primeira canle de comercialización en liña para produtos pesqueiros conxelados, que simplifica a eliminación de existencias atascadas […]

Edicións pasadas