Proxectos impulsados

VI Edición

  • ANFOOD

    Desenvolvemento dun sistema de cámaras intelixentes plug & play baseado en IA para detectar anomalías na cadea de produción de […]

  • Perusiñas

    Perusiñas desenvolve galletas con materias primas galegas de proximidade, de máxima calidade e cualidades organolépticas, cun envasado 100% reciclable, reutilizable […]

  • Salmoira

    Proxecto centrado na revalorización dos produtos do mar que desenvolverá novas receitas e sabores no seu laboratorio de I+D+i, industrializándoas […]

  • Gradhoc

    Plataforma multiprotocolo de IA para a monitorización e xestión de activos, optimización e automatización de instalacións de refrixeración e análise […]

  • Pastoral

    Pastoral integra tecnoloxía de vangarda con agricultura rexenerativa para axudar aos agricultores a producir carne e lácteos de baixo carbono. […]

  • Empromar

    Mediante modelos baseados en IA e xemelgo dixital, Empromar implantará un novo sistema de predición de episodios tóxicos para a […]

  • Agrolink

    O proxecto Agrolink desenvolve unha gama de servizos para produtores agrarios a través da dixitalización completa do cuaderno de campo […]

  • Ntente

    O proxecto Ntente aporta unha nova solución de comunicación entre consumidor e fabricante, optimizando a experiencia de compra e maximizando […]

  • NIUFLY

    O proxecto NIUFLY da empresa Beniu Soluciones, S.L. presenta solucións para o diagnóstico de cultivos e a aplicación de tratamentos […]

  • Amarela Leaf Whey

    Este proxecto pretende desenvolver unha nova solución de envasado sostible para o sector lácteo empregando papel creado a partir de […]

  • Fruiwa

    FRUIWA é un novo refresco saudable en pó envasado en sobres de 3 gramos con todo o sabor da froita […]

  • Remolonas

    Este proxecto desenvolve novas solucións para combatir o desperdicio alimentario a través da creación de novas canles de distribución dos […]

  • IMPACT Upcycled Foods

    O proxecto IMPACT Upcycled Foods desenvolve produtos funcionais e upcycled mediante a revalorización dos subprodutos da industria alimentaria.

  • Simbiosis Acuícola

    Simbiosis Acuícola é un proxecto da empresa Bioremed Algae, S.L. que propón o desenvolvemento dunha solución de cultivo de algas […]

Edicións pasadas